Известие

Collapse
No announcement yet.

Придърпване след смяна на гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И за мен нормално напомпени гуми са 2,6 за предни и 2,4 за задни. Без много тежък багаж в колата, с 1-2 или 3-4 пътника. При натоварване в теглото, вдигаш и атмосферите в гумите малко, с плюс 0,2 бара.
    Всички болтове на джантите са добре стегнати, нали?
    Придърпването и аз го отдавам на разбито окачване, шарнири, кормилни накрайници. При последното, следва да усещаш луфт във волана на място, като въртиш ляво-дясно.
    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

A реглаж на заден мост кога си правил последно колега? Моята с разместена центровка така дърпаше като стъпеше на маркировка че направо ме побъркваше
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Центровката се прави задължително и на предно и задно окачване заедно. И разбира се когато всичко по окачването е здраво. И с празен багажник, ако има газова с празна бутилка.
        Може да придърпва и от крива гума.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Може да придърпва и от крива гума.
          Принципно точно това ме притеснява, но не би ли се усетило и във високите скорости на гладък/прав участък, където нямам проблеми? При мен се усеща главно при разбит път с неравности, но бие на волата и дърпа (като чели повече наляво).

Иначе е правен баланс и на гумите и на джантите и гумаджията каза че са прави

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          A реглаж на заден мост кога си правил последно колега? Моята с разместена центровка така дърпаше като стъпеше на маркировка че направо ме побъркваше
          При мен дърпа волана, едва ли е нещо по задницата?
          Last edited by C-e-c-o; d.m.y г., 16:53.

Comment

Working...
          X